Τελευταία Νέα
    Οι 4 εποχές είναι μια σειρά  μη βιομηχανοποιημένων  κοσμετολογίκων   π…
     DO IT YOURSELF ΦΥΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ με δυόσμο, πρόπολη και αλόη Συνταγή για τ…
     ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ: Η ονομασία προέρχεται από τον μεγαλύτερο ,μετά τον Ιπποκράτη, ιατ…
     Τι είναι η Ομοιοπαθητική;   Η Ομοιοπαθητική είναι μια τελείως φυσική μέθοδο…
     Παρασκευή κρέμας ματιών με αντιρυτιδική, συσφικτική, ενυδατική δράση Συστατικά για …
Όλα τα νέα »
Βιβλιογραφία

ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

» Αρχική » Εναλλακτικά

ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ  

Ο όρος - Βιοενέργεια ή Βιοανάδραση (Bioresonance Therapy - BRT), είναι η χρησιμοποίηση των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων από το σώμα του ασθενούς για θεραπευτικούς σκοπούς. Στο σώμα, μας, όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν διάφορες μορφές ενεργείας. Μία από αυτές είναι και η θερμική ενέργεια. Εκτός από την θερμική ενέργεια υπάρχει και η ηλεκτρομαγνητική. Τα είδη αυτά ενεργείας εκφράζονται με ένα γραφικό τρόπο με ταλαντώσεις. Γνωρίζουμε από την φυσική ότι κάθε είδος ενέργειας έχει μήκος κύματος και έχει και κάποιο είδος ταλάντωσης. Αυτός καθ΄ αυτός ο όρος μήκος κύματος εκφράζει την ύπαρξη κάποιας ταλάντωσης, δηλαδή κάποιου κύματος.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση. Δεν υπάρχει παθολογική κατάσταση χωρίς την παρουσία παθολογικών καταστάσεων μέσα ή γύρω από το σώμα.

Οι παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις υπάρχουν μαζί με τις υγιείς ταλαντώσεις στο σώμα κάθε ασθενούς. Το φάσμα εκτείνεται από πολύ μακρέα έως πολύ βραχέα κύματα. Οι παθολογικές καταστάσεις στο σώμα διαταράσσουν την φυσιολογική κατάσταση ισορροπίας της ενέργειας στον οργανισμό. Το σώμα ασθενεί, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία δεν μπορεί να διατηρηθεί. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα στρες από το περιβάλλον τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τις ηλεκτρομαγνητικές καταστάσεις ή τα «βιοσήματα» ενός ασθενούς.

Επειδή ακριβώς οι ταλαντώσεις αυτές είναι ηλεκτρομαγνητικής φύσης, μπορούν να απαχθούν, ή να γίνουν αντιληπτές από κάποιο μηχάνημα, εφ΄ όσον αυτό συνδεθεί με το σώμα του ασθενούς, με διάφορα ηλεκτρόδια. Στα μηχανήματα βιοενέργειας ή βιοανάδρασης υπάρχουν ηλεκτρόδια ειδικά σχεδιασμένα, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται τα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα και να τα μεταφέρουν μέσα στην θεραπευτική συσκευή. Η συσκευή έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τα παθολογικά κύματα, τα οποία έχουν διαφορετικό μήκος κύματος από τα φυσιολογικά. Οι κατασκευαστές της συσκευής, έχουν δώσει το εύρος του φυσιολογικού μήκους κύματος στην συσκευή, η οποία περιέχει κάποιο φίλτρο, το οποίο φιλτράρει τα φυσιολογικά κύματα το μήκος κύματος των οποίων γνωρίζουμε εκ των προτέρων από έρευνες που έχουν γίνει, και δίνει την δυνατότητα μόνο στα παθολογικά κύματα να περάσουν προς την έξοδο. Η συσκευή τότε έχει την δυνατότητα να παράγει ένα κύμα το οποίο να είναι ακριβώς αντίθετο, (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη), από το παθολογικό κύμα.

Δηλαδή, στην επιστημονική ορολογία, δίνει ένα κύμα το οποίο βρίσκεται σε ακριβώς ¨αντίθετη φάση¨ από το παθολογικό κύμα το οποίο την «ταίσαμε». Έτσι, δημιουργείται «συντονισμός», και εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι οποιαδήποτε παθολογική ταλάντωση εισαχθεί στην συσκευή, η συσκευή αυτή έχει την δυνατότητα να χορηγήσει μία εντελώς αντίθετη ταλάντωση με τελικό αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της παθολογικής ταλάντωσης. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται μία κατά κάποιον τρόπο εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού του ατόμου, εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων, και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας.

Σκοπός της όλης θεραπείας είναι η ρύθμιση της ενέργειας του οργανισμού, η εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων, και η πρόσδοση φυσικής, υγιούς, αγνής ενέργειας στον οργανισμό. Η κατάσταση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα ο ασθενής να νιώθει πιο ξεκούραστος μετά την θεραπεία, αλλά να έχει γίνει και θεραπεία ουσίας, με την εξουδετέρωση των παθολογικών σημάτων. Η Βιοανάδραση ταιριάζει πολύ καλά με την Ομοιοπαθητική θεραπεία, και μπορεί να γίνεται μαζί. Οι παραδοσιακοί ιατροί, δηλαδή οι ιατροί της μεγάλης πλειοψηφίας, που εφαρμόζουν την αλλοπαθητική ιατρική, θα βρουν στην βιοσυντονιστική ένα σύμμαχο ο οποίος, χωρίς να εμποδίζει καθόλου την εξάσκηση της ιατρικής τους, θα έρθει βοηθός, ώστε η θεραπεία που θα δώσουν στους ασθενείς τους, να γίνει πιο αποτελεσματική με την χρήση βιοανάδρασης. Η βιοανάδραση έρχεται να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ τις ήδη υπάρχουσες θεραπείες, και να βοηθήσει τον ασθενή να αναρρώσει πιο γρήγορα, με καλύτερο τρόπο και στο τέλος να είναι πιο υγιής από ότι ήταν πριν. Με την βιοανάδραση έχουμε επίσης την δυνατότητα να εξουδετερώσουμε ορισμένες παρενέργειες φαρμάκων, βοηθώντας έτσι τα φάρμακα να είναι πιο αποτελεσματικά, και με λιγότερες παρενέργειες.

Πηγή: iatronet


Call Us
23410 29529

Δευτέρα-Σάββατο
(9:00 -14:00)
Για τηλεφωνικές παραγγελίες© 2016 - pharma4seasons.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top