ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Συνήθη Προβλήματα

Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν Μολόχα Βάμμα 50ml
έχει προστεθεί στο καλάθι αγορών σας!
« Επιστροφή Ολοκλήρωση Παραγγελίας »
» Αρχική » Πρώτες Ύλες » ΒΑΜΜΑΤΑ

Μολόχα Βάμμα 50ml
Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Μολόχα Βάμμα 50ml


Κωδ.: ΜολZ98
 
Τιμή:     8,50€
Τεμ.:
Περιγραφή

 Malva sylvestris
Το βάμμα Μολόχας θεωρείται αποτελεσματικό σε περιπτώσεις στομαχικών διαταραχών που συνοδεύονται από δυσκοιλιότητα. Η Μολόχα θεωρείται πως έχει ήπια καθαρτική δράση, αποτοξινώνει και καταπραΰνει το γαστρεντερικό σύστημα. Διευκολύνει επίσης την απόχρεμψη και απαλύνει το βήχα, βοηθάει επίσης στον αλλεργικό βήχα. Η Μολόχα χρησιμοποιείται εξωτερικά ως κατάπλασμα ή λοσιόν για την περιποίηση φλεγμονών του δέρματος, όπως είναι τα σπυριά, οι "καλόγηροι", τα εξανθήματα και οι κάλοι.

Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 0,5-1ml (περίπου 10-30 σταγόνες έως τρεις φορές την ημέρα). Η βιβλιογραφία δεν αναφέρει παρενέργειες.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή ή γνωμάτευση. Οι αναγραφόμενες ιδιότητες αναφέρονται στα συστατικά του προϊόντος και βασίζονται σε βιβλιογραφικές αναφορές και επιστημονικές έρευνες. Τα βάμματα βοτάνων είναι πολύ δραστικά και γι’ αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης τους. Δεν πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν λαμβάνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, καθώς και σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού.

Διατηρήστε το προϊόν σε σκιερό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Όλα τα βάμματα βοτάνων παρασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά τους .Call Us
23410 29529

Δευτέρα-Σάββατο
(9:00 -14:00)
Για τηλεφωνικές παραγγελίες© 2016 - pharma4seasons.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top